Kermis Kart Experience

Zondagochtend 16 September 10:00 uur
Inschrijven Kermis Kart Experience
Ewa, de zomervakantie zit er weer op, het nieuwe schooljaar is begonnen. Keihard huiswerk maken om straks voetballer, vlogger of the next top model te worden? Misschien heb jij wel de droom om de nieuwe Max Verstappen te worden? Hij is begonnen in een kart en nu rijdt hij als jongste coureur ooit in de Formule 1!  Wie weet.. dromen kunnen werkelijkheid worden! Maar misschien wil je sociaal geograaf of leraar scheikunde worden en heb je nog nooit van Max Verstappen gehoord. Dat kan natuurlijk maar ook dan wil je gewoon lekker boeken met een kart en een fittie met je matties aangaan (zonder popo achter je aan).

Nu kan het! Voor de eerste keer tijdens de Oranjefeesten gaan we karten!

Met dank aan Gemeente Kaag en Braassem mogen we de Gemeentewerf op het Veenderveld omtoveren tot litte kartbaan. In samenwerking met een professioneel bedrijf wat gespecialiseerd is in ‘kartbanen op locatie’ zorgen we voor een dope parcours. In heats van 8 minuten krijg je met 10 waggies tegelijk de kans om de snelste tijd te behalen. De live rondetijden maken het extra masterlijk!

Door de steun van de betrokken autobedrijven Mooren Auto, Vakgarage Straathof, Auto Verdel, Autobedrijf van Ruitenen Autobedrijf van der Wereld kunnen we een heat karten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk houden.

Lijkt dit je dope en wil je meedoen? Deze activiteit is speciaal voor swagga boys en flygirls in de leeftijd 13 t/m 17 jaar. We hebben 4 uur lang de tijd om te karten en daarom plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen. Beter schrijf je je snel in want bij 280 deelnemers zitten we vol en zijn de stoeroe op.

Het karten is op eigen risico en deelnemers moeten hun identiteitskaart (ID) meenemen naar het evenement, we controleren streng op namen en leeftijd om zoveel mogelijk deelnemers een eerlijke kans te geven.

Iedere deelnemer is net zoals bij iedere kartbaan verplicht om voorafgaand aan het karten een verklaring voor eigen risico te ondertekenen.Hiermee geef je aan bekend te zijn met de risico’s van het karten en de gedragsregels op te volgen en te respecteren.

Inschrijven mogelijk tot vrijdagmiddag 14 september 16:00 uur via het inschrijfformulier op https://oranjecomite.eu/inschrijven-kermis-kart-experience/

Individueel inschrijven maar ook per team van 5 of 10 personen mogelijk.

Na het inschrijven ontvang je een starttijd. We vragen je minimaal 15 minuten voor je starttijd te melden in de pittstraat. Dan kun je je doekoe kwijt en je helm aantrekken.

Vanaf 10:00 uur zijn supporters natuurlijk ook van harte welkom! Dan kunnen jullie na het karten gezellig met je famiri naar de Uitkaik (of terug naar je oso).

  • Locatie: Gemeentewerf Veenderveld
  • Leeftijd: 13 t/m 17 jaar
  • Tijd: 10:00 tot 14:00 uur.
  • Inschrijfgeld: 5 Gila contant voldoen bij evenement

Voor de nummers 1, 2 en 3 is er een kwaka prijsie

Deelname op eigen risico, legitimatie verplicht!

Kermis Kart Experience
wordt mogelijk gemaakt door:

Jan en Ed van der Voet

Bosman Carservice

Akerboom Autoschade

Strijk Uitdeuktechnieken

Autohandel Bert Vis

E Colours