Kermis Kart Experience

Zondagochtend 15 September 10:00 uur
Inschrijven Kermis Streetkarting

Het is weer voorbij die mooie zomer… Heerlijk vakantie gevierd, lekker gezwommen, af en toe een beetje bingewatchen en natuurlijk gewoon Max Verstappen zien racen en punten zien pakken. Inmiddels komt alles weer op gang. Je moet je rommel weer opruimen, de trainingen van voetbal, hockey, tafeltennis of onderwaterdammen zijn weer begonnen en de start van het nieuwe schooljaar komt er ook weer aan… ZUCHT! Maar gelukkig is de Kermis in zicht!

Met dank aan de Gemeente Kaag en Braassem, mogen we de Gemeentewerf op het Veenderveld weer omtoveren tot kartbaan. In samenwerking met een professioneel bedrijf zorgen we voor een nieuw parcours. In heats van 8 minuten ga je met 9 anderen tegelijk de baan op en moet je zorgen dat je de snelste tijd neerzet. Door de steun van Auto Verdel en Autobedrijf van Ruiten kunnen we een heat karten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk houden.

Vorig jaar scheurden ruim 130 coureurs over het terrein. Ronkende motoren, piepende banden en inhaalacties waar Vettel nog een puntje aan kan zuigen. En jij kunt erbij zijn! Sterker nog, je mag je eigen skills laten zien! Inschrijven kan via onze website, gewoon alleen of met je vrienden of vriendinnen. Wij zorgen er dan voor dat je tegen elkaar gaat strijden.

Het karten is speciaal voor jongens en meiden in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Vul het inschrijfformulier in en plaats van je inschrijving een leuke selfi e op insta of deel het via Facebook. De leukste selfi e krijgt uiteraard een gratis rondje karten! Bij de 200 inschrijvers zitten we vol, en VOL=VOL. We kunnen helaas niet meer deelnemers kwijt in 4 uur.

Neem je identiteitskaart (ID) mee, we controleren namelijk streng. De starttijden zullen worden bekendgemaakt via onze website. Uiteraard hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, maar lees ook even de wedstrijdreglementen op de website.

Inschrijven alleen mogelijk via www.oranjecomite.eu/kermiskarten

Inschrijven kan tot en met woensdag 11 september. Vanaf donderdag 12 september komt je starttijd op de website te staan. We vragen je minimaal 15 minuten voor je starttijd te melden in de pitstraat. Dan kun je je inschrijven, betalen, de instructievideo bekijken, je helm aantrekken en je mentaal voorbereiden op de heat. Zitten we niet vol, dan kan je natuurlijk gewoon langskomen en hoor je bij de kartbaan wanneer je mag racen.

Vanaf 10.00 uur zijn je ouders, opa, oma, broertje, zus en alle andere supporters ook van harte welkom! Deelname op eigen risico, iedere deelnemer is net zoals bij iedere kartbaan verplicht om een verklaring voor eigen risico te ondertekenen.

  • Locatie: Gemeentewerf Veenderveld
  • Leeftijd: 13 t/m 17 jaar
  • Tijd: 10:00 tot 14:00 uur.
  • Inschrijfgeld: € 5,- (8 minuten karten)

Deelname op eigen risico, legitimatie verplicht!

Kermis Kart Experience
wordt mogelijk gemaakt door: