Kermis Kart Experience

Zondagochtend 12 September 12:00 uur
Inschrijven Kermis Streetkarting

Het was wel even afzien afgelopen anderhalf jaar hè? Hopelijk nog wel lekker vakantie gevierd? Lekker gezwommen, af en toe een beetje bingewatchen en natuurlijk gewoon Max Verstappen zien racen en vet veel punten zien pakken. Inmiddels komt alles weer op gang. Je moet je rommel weer opruimen, de trainingen van voetbal, tennis, jeu de boules of koekhappen zijn weer begonnen en de start van het nieuwe schooljaar komt er ook weer aan… NEEEEEEEHHHH! Maar gelukkig is de Kermis in zicht!

Met dank aan de Gemeente Kaag en Braassem, mogen we wel de Gemeentewerf op het Veenderveld weer omtoveren tot kartbaan. In samenwerking met een professioneel bedrijf zorgen we voor een nieuw parcours. In heats van 8 minuten ga je met 7 anderen tegelijk de baan op en moet je zorgen dat je de snelste tijd neerzet. Door de steun van Autobedrijf Van der Wereld kunnen we een heat karten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk houden.

Vorige keer scheurden ruim 150 coureurs over het terrein. Ronkende motoren, piepende banden en inhaalacties waar Hamilton nog een puntje aan kan zuigen. En jij kunt erbij zijn! Sterker nog, je mag je eigen skills laten zien! Inschrijven kan via onze website, gewoon alleen of met je vrienden of vriendinnen. Misschien is je oom wel een praatjesmaker en wil je hem een lesje leren? Wij zorgen er dan voor dat je tegen elkaar gaat strijden!

Het karten is eigenlijk speciaal voor jongens en meiden in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar en deze leeftijdscategorie krijgt voorrang. Ben je ouder en wil je toch racen, dat kan dit jaar gewoon. Vul het inschrijfformulier in en plaats van je inschrijving een leuke selfie op Insta of deel het via Facebook. De leukste selfie krijgt uiteraard een gratis rondje karten! Bij de 200 inschrijvers zitten we vol, en VOL=VOL. We kunnen helaas niet meer deelnemers kwijt in 4 uur.

Neem je identiteitskaart (ID) mee, we controleren namelijk streng. De starttijden zullen worden bekend gemaakt via onze website. Uiteraard hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, maar lees ook even de wedstrijdreglementen op de website.

Inschrijven alleen mogelijk via www.oranjecomite.eu/kermiskarten

Inschrijven kan tot en met woensdag 8 september. Donderdagavond 9 september komt je starttijd op de website te staan. We vragen je minimaal 15 minuten voor je starttijd te melden in de pitstraat. Dan kun je je inschrijven, betalen, de instructievideo bekijken, je helm opzetten en je mentaal voorbereiden op de heat. Zitten we niet vol, dan kan je natuurlijk gewoon langskomen en hoor je bij de kartbaan wanneer je mag racen.

Helaas zijn er geen supporters welkom i.v.m. de corona maatregelen enkel één begeleider is toegestaan.

Deelname op eigen risico, iedere deelnemer is net zoals bij iedere kartbaan verplicht om een verklaring voor eigen risico te ondertekenen.

  • Locatie: Gemeentewerf Veenderveld
  • Leeftijd: Vanaf 13 jaar
  • Tijd: 12:00 tot 16:00 uur.
  • Inschrijfgeld: € 5,- te pinnen bij het evenement! (8 minuten karten)

Deelname op eigen risico, legitimatie verplicht!

Kermis Kart Experience
wordt mogelijk gemaakt door: