Inschrijven opsteken Jeugd

Inschrijven opsteken jeugd 2023!

De scholen zijn weer begonnen. Dat betekent aan de ene kant dat de zomervakantie er alweer op zit, maar aan de andere kant dat de kermis al over enkele weken gaat beginnen!
Ook dit jaar organiseren wij weer het mooiste corso van Nederland en krijgen we weer hulp van een enthousiaste club vrijwilligers om samen met jullie de fietsen en kleine karren te versieren.

Vanaf deze week kun je via onze website www.oranjecomite.eu jezelf inschrijven om je fiets of kar samen met vrijwilligers te laten opsteken. Je krijgt dan via e-mail van ons een uitnodiging met daarin een tijdstip hoe laat je op vrijdag 22 september op Noordeinde 242a met je fiets of kar langs kunt komen om deze met bloemen van het Oranjecomité op te laten steken. (tussen 10:00u en 14:30u). Natuurlijk mag je ook zelf helpen! Je kunt ook nog je fiets of kar laten staan en deze de volgende morgen voor de start op komen halen.

Dus geef jezelf op voor uiterlijk donderdag 14 september via onderstaande formulier. Zo kunnen we een goede planning maken om het opsteken gestructureerd te laten verlopen en worden lange wachttijden voorkomen.

Doe dus gezellig mee en maak gebruik van dit unieke aanbod om te ervaren hoe het is om deelnemer te zijn van één van de grootste bloemencorso’s van het land! Het kost niets, bloemen worden geregeld, je fiets of kar wordt voor je versierd en je krijgt naast een mooie beker ook nog een medaille en vrijkaartjes. Laten wij met z’n allen zorgen voor een ongelofelijk lange corso die de duizenden mensen langs de route de komende jaren niet zullen vergeten!

Vergeet na het corso niet je prijs op te halen op het parkeerterrein naast Café Hogenboom!


Informatie voor Ouders \ Verzorgers van deelnemende kinderen:

Zaterdags rond 12 uur! zal het corso aankomen bij de Meer-kreuk in Oude Wetering en wordt van de ouders\verzorgers verwacht dat ze hun kinderen aldaar op (laten) halen.

Ik wil graag gebruik maken van dit unieke aanbod en mijn fiets of kar op laten steken: