Koningsdag 2023 Rondom de Schildersbuurt te Roelofarendsveen!

Sinds 2014 bezoeken we op Koningsdag ieder jaar een andere wijk in Roelofarendsveen of Oude Wetering. Iedereen ziet het feest graag komen (en daarna ook weer gaan). Op deze manier worden zoveel mogelijk inwoners bij het feest betrokken.

Ook dit jaar vieren we Koningsdag weer in Roelofarendsveen. In het jaar van Vermeer was er geen betere plek te bedenken om de verjaardag van de koning te vieren dan de Schildersbuurt. In deze wijk zal dit jaar een mini-festivalterrein worden ingericht met vertier voor jong en oud. Veel vertrouwde activiteiten zijn weer opgenomen in ons programma. Koningsdag hangt immers van tradities aan elkaar, maar ook zijn er dit jaar spiksplinternieuwe onderdelen te ontdekken. Kortom een dag vol muziek, dans en gezelligheid waar je bij wilt zijn!

Om alles in goede banen te leiden vragen we bewoners om de vrijmarktlocatie autovrij te houden van woensdagavond 26 april 17.00u t/m donderdagmiddag 27 april 18.00 uur. Op pagina 5 vind je een plattegrond van het terrein. Natuurlijk zal dit enige (parkeer)overlast geven in de omliggende straten, maar omdat Koningsdag een rondtrekkend evenement is, is dit maar éénmalig. Parkeren kan natuurlijk altijd op de parkeerplaats tegenover het Palet, bij de Meerkreuk of Tweesprong.

Deze kleurrijke folder wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren en onze huisdrukker PIM Print. Deze lokaal betrokken ondernemers dragen dit volksfeest een warm hart toe.

Als Oranjecomité wensen we iedereen een heerlijke Koningsdag toe.
Voor meer informatie kun je kijken op www.oranjecomite.eu, Facebook.com/ocjuliana of bij één van de comitéleden.