Koningsdag 2024 Rondom de Middenoever te Roelofarendsveen!

Sinds 2013 bezoeken we op Koningsdag ieder jaar een andere wijk. Iedereen ziet het feest graag komen (en daarna ook weer gaan). Op deze manier worden zoveel mogelijk inwoners bij het feest betrokken.

Na de geslaagde editie van 2023 vieren we ook dit jaar weer Koningsdag in Roelofarendsveen. Na oeverloos gezever over een geschikte locatie kwamen we uit bij een voor velen verborgen parel van een plein achter de Vomar. Op dit plein zal weer een mini-festivalterrein verrijzen met fun en jolijt voor jong en oud. Veel vertrouwde activiteiten zijn opgenomen in ons programma, maar ook dit jaar is er weer voor vernieuwende elementen gekozen. Tradities zijn belangrijk maar ook zeker niet heilig! Wat als een paal boven water staat, is dat het weer een dag vol muziek, dans en gezelligheid wordt, dus komt dat zien (en horen)!

Om alles in goede banen te leiden, vragen we bewoners om de vrijmarktlocatie autovrij te houden van vrijdagavond 26 april 19.00u t/m zaterdagmiddag 27 april 16.00 uur. Op pagina 5 vind je een plattegrond van het terrein. Natuurlijk zal dit enige (parkeer)overlast geven in de omliggende straten, maar omdat Koningsdag een rondtrekkend evenement is, is dit maar éénmalig. Parkeren kan natuurlijk altijd op de (grote) parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Deze kleurrijke folder wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren en onze huisdrukker PIM Print. Deze lokaal betrokken ondernemers dragen dit volksfeest een warm hart toe.

Als Oranjecomité wensen we iedereen een heerlijke Koningsdag toe.
Voor meer informatie kun je kijken op www.oranjecomite.eu, Facebook.com/ocjuliana of bij één van de comitéleden.